江西网络教育学历报名电话
江西网络教育网上报名系统江西网络教育学历网
当前位置 > 网站首页 > 考试资料

网络教育统考英语复习题

[来源:江西远程教育学历中心 ][日期:2018-03-05 16:30:00][访问:144]

Passage 1

A traveler came out of the airport. There were a lot of taxies. He asked every taxi-driver his name. Then he took the third one. It cost 5 dollars from the airport to the hotel. "How much does it cost for the whole day?" the man asked. "100 dollars," said the taxi-driver. This was very expensive, but the man said it was OK.

The taxi-driver took the man everywhere. He showed him all the parks and museums in the city. In the evening, they went back to the hotel. The traveler gave the taxi-driver 100 dollars and said, "What about tomorrow?" The taxi-driver looked at the man and said,"Tomorrow? It is another 100 dollars." But the man said, "That's OK! See you tomorrow." The taxi-driver was very pleased.

The next day, the taxi-driver took the traveler everywhere again. They visited all the parks and museums again. And in the evening, they went back to the hotel. The man gave the tax-driver 100 dollars again and said, "I'm going home tomorrow." The taxi-driver was very sorry because he liked the traveler and, above all, 100 dollars a day was a lot of money. "So you are going home. Where do you come from?" he asked. "I come from New York." "New York!" said the taxi-driver. "I have a sister in New York; her name is Susanna. Do you know her?"

"Of course I know her. She gave me 200 dollars for you!"

1)、The traveler came from America.

A.T B.F

2)、The traveler took the third taxi, because the third taxi-driver was a kind-hearted man.

A.T B.F

3)、Usually the cost of traveling one day by taxi may be less than $100.

A.T B.F

4 )、The traveler's sister asked the traveler to give the money to the taxi-driver.

A.T B.F

5)、The driver was unhappy when he heard the traveler's last words.

A.T B.F

答案:ABABA

Passage 2

An old woman walked into a clothes shop. She asked the salesgirl to let her have a look at a new dress on display, but the girl stood still behind the counter, taking no notice of the request(要求). The old woman spoke to the girl again, raising her voice a bit, but still received no answer. The old woman looked at the girl and said to herself: "I am too old to see well, I can't even tell a plastic model from a real girl!"

On hearing this the rude salesgirl shouted at the old woman, "What? Did you call me a plastic model?" The old woman was greatly surprised. "Oh, dear me." she said, "the model can speak! Then it must be a robot of a new type!"

1)、The shop sells vegetables.

A.T B.F

2)、The old woman walked into the shop to buy a dress.

A.T B.F

3)、The salesgirl is kind to the customer.

A.T B.F

4 )、The old woman asked the salesgirl for help twice.

A.T B.F

5)、From the passage, we know the salesgirl is a new robot.

A.T B.F

答案:BABAB

Passage 3

Fred was a young soldier in a big camp. During the week they always worked very hard, but it was Saturday, and all the young soldiers were free, so their officer said to them, "You can go into the town this afternoon, but first I am going to inspect (检查)you."

Fred came to the officer, and the officer said to him, "Your hair is very long, go to the barber (理发师)and

then come back to me again."

Fred ran to the barber's shop, but it was closed because it was Saturday. Fred was very sad for a few minutes, but then he smiled and went back to the officer. "Are my boots clean now, sir?" he asked.

The officer didn't look at Fred's hair. He looked at his boots and said, "Yes, they're much better now. You can go out, and next week, first clean your boots, and then come to me!"

11. In the first paragraph "during the week" means from Monday to Friday.

A.T B.F

12. You can go into the town this afternoon before I inspect you.

A.T B.F

13. The officer asked Fred to have his hair cut short.

A.T B.F

14. Fred smiled because his boots were very clean.

A.T B.F

15. The officer made a mistake. He should have inspected his boots instead of hair.

A.T B.F

答案:ABABB


相关文章推荐:网络远程教育统考-英语复习题

              模拟题 I 网络远程教育统考模拟题英语 

              2016年网络教育英语统考真题参考


联系方式:tel:13036213167   QQ:3378410643

报名地址:网络远程教育网上报名


江西网络教育网上报名系统


上一篇:网络教育专科末班车在此,还不快来!


下一篇:网络教育的免考课程和条件都有哪些

阅读排行
推荐阅读
江西网络教育网上报名系统江西远程教育学历联系方式

Copyright © 2008-2017 江西远程教育学历网 All Rights Reserved. manbetx万博ios下载版权所有

网络远程教育  赣ICP备13004756号


×

备注:先完成网上报名,账号为手机号密码为身份证后六位,或者电话咨询客服获取帐号密码。

  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 投诉建议点击这里给我发消息
  • 项目合作点击这里给我发消息