江西网络教育学历报名电话
江西网络教育网上报名系统江西网络教育学历网
当前位置 > 网站首页 > 考试资料

网络教育英语统考真题

[来源:江西网络教育学历中心 ][日期:2018-03-18 16:00:00][访问:124]

网络教育英语统考真题》》

一、交际英语

1.--What is your eldest sister like?

-- ______________.

A.She is happy

B.She is ill

C.She is tall

D.She is at home

答案:C

2.-May I see your tickets, please?

- ________

A.Sure.

B.No, you can't.

C.No, they are mine.

D.Yes, you can.

答案:A

3.- I'm sorry. I am late due to the heavy traffic.

- ________

A.Well, it's OK.

B.No, it's all right.

C.You are welcome.

D.You are wrong.

答案:A

4.- Must I take a taxi?

- No, you ________ . You can take my car.

A.had better to

B.don't

C.must not

D.don't have to

答案:D

5.-What's the problem with your bike?

- _________

A.Not at all.

B.Good, thank you.

C.Nothing serious.

D.Sure

答案:C

二、阅读理解

Manners (礼貌) are much more than justsaying“Please” and “Thank you”. They are ways of showing kindness.

My husband,Bob,is a pilot,and one day we were invited to a potluck (百味餐) at his flying squadron(飞行中队). The noisy room was filled with mouthy kidsand their chatting moms and dads. Our son,Daniel, was only two years old. We let himplay with the other kids because it was a safe environment.

After a while,he came back with a package of peanut butter crackers and proudly heldthem out to us. A pilot who asked “Do you know whose this little boyis?”followed him.

“He is mine,” I answered,wondering what Daniel might have done.

“Well,” replied the pilot, “I'vebeen passing out crackers to the kids for almost two hours,and your son is one of the youngest guys I gave them to. He's the only onewho said 'Thank you'. What he did makes me pleased.”

Daniel smiled and proudlyrepeated,“Thank you.”

6.Pilots and their family were invited to the potluck.

A.T

B.F

答案:A

7.Daniel felt very excited when he showed his crackers to his parents.

A.T

B.F

答案:B

8.For nearly two hours at least, the pilot served at the party when hefound Daniel.

A.T

B.F

答案:A

9.Only one kid said “Thank you” to the man when he gave the kids crackers.

A.T

B.F

答案:A

10.The pilot felt surprised when he heard the boy said “Thank you”.

A.T

B.F

答案:B

What makes a person a scientist? Does he have ways or tools of learningthat are different from those of others? The answer is “no”. It is not thetools a scientist uses but how he uses these tools that makes him a scientist.You will probably agree that knowing how to use a power is important to acarpenter. You will probably agree, too, that knowing how to investigate, howto discover information, is important to everyone. The scientist, however,goes one step further, he must be sure that he has a reasonable answer tohis questions and that his answer can be confirmed by other persons. He alsoworks to fit the answers he gets to many questions into a large set of ideasabout how the world works.

The scientist’s knowledge must be exact. There is no room for half rightor right just half the time. He must be as nearly right as the conditionspermit. What works under one set of conditions at one time must work under thesame conditions at other times. If the conditions are different, any changesthe scientist observes in a demonstration must be explained by the changes inthe conditions. This is one reason that investigations are important inscience. Albert Einstein, who developed the Theory of Relativity, arrived atthis theory through mathematics. The accuracy of his mathematics was latertested through investigations, and Einstein’s ideas were shown to be correct. Ascientist uses many tools for measurements. Then the measurements are used tomake mathematical calculations that may test his investigations.

11.What makes a scientist according to the passage? ________

A.The tools he uses.

B.The way he uses his tools.

C.His ways of learning.

D.The various tools he uses.

答案:B

12.The underlined part in the passage shows_______.

A.the importance of information

B.the importance of thinking

C.the difference between scientists and ordinary people

D.the difference between carpenters and people with other jobs

答案:C

13.A sound scientific theory should be one that _________.

A.works not only under one set of conditions at one time, but also underthe same conditions at other times

B.does not allow any changes even under different conditions

C.can be used for many purposes

D.leaves no room for improvement

答案:A

14.The author quotes the case of Albert Einstein toillustrate __________.

A.that measurements are keys to success in science

B.that accuracy of mathematics

C.that investigations are important in science

D.that the mathematical calculations may test hisinvestigations

答案:C

15.What is the main idea of the passage? ________

A.The theory of relativity.

B.Exactness is the core of science.

C.Scientists are different from ordinary people.

D.Exactness and ways of using tools are the keys to themaking of a scientist.

答案:D

三、词汇与语法

16.The man ______Mary was so tall that she couldhardly see the show.

A.in front of

B.in the front of

C.at the back of

D.at the beginning of

答案:A

17.Jane likes singing. We often hear her _______afterclass.

A.sing

B.to sing

C.sings

D.sang

答案:A

18.I won’t make the _______ mistake next time.

A.like

B.same

C.near

D.similar

答案:B

19.His mother _____alone since his father died.

A.lived

B.lives

C.has lived

D.is living

答案:C

20.____ she survived the accident is miracle.

A.What

B.That

C.As

D.Which

答案:B

四、完型填空

American people divide theirdays into several blocks of time, and plan different activities__21__ different times.

American time is “on the dot”(准确地). If something is supposed to happen at eight o'clock,it will begin at eight. Americans value promptness(准时)and may become angry if a person is more than 15 minutes late __22__ a good reason. If you know you are going tobe late, call in advance and let someone know. __23__ you arrive late, you should apologize andexplain why. Americans arrive __24__ time for doctors'appointments. The doctor may keep you__25__,but if you keep the doctor waiting, you may get a bill with the doctor's time!

21.

A.for

B.waiting

C.on

D.if

E.without

答案:A

22.

A.for

B.waiting

C.on

D.if

E.without

答案:E

23.

A.For

B.Waiting

C.On

D.If

E.Without

答案:D

24.

A.for

B.waiting

C.on

D.if

E.without

答案:C

25.

A.for

B.waiting

C.on

D.if

E.without

答案:B

五、英译汉

26.I am very familiar with his name.

答案:我很熟悉他的名字。

27.He has been learning English for years.

答案:多年来,他一直在学英语。

28.He is always making excuses for being late.

答案:他总是为他的迟到找借口。

29.They thought that there must be something wrong with their TV set.

答案:他们认为电视机一定出了毛病了。

30.Life is meaningless without a purpose.

答案:没有目标的生活是毫无意义的。

31.The students are encouraged to do more listening, reading and writingby their teacher.

答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

Health and Eating Habits

1.健康和饮食习惯的关系;

2.你的看法以及理由。

答案:无

相关文章推荐:网络远程教育统考-英语复习题

              模拟题 I 网络远程教育统考模拟题英语 

              2016年网络教育英语统考真题参考

联系方式:tel:13036213167   QQ:3378410643

报名地址:网络远程教育网上报名



江西网络教育网上报名系统


上一篇:关于2018郑州大学网络教育毕业论文提交通知


下一篇:想提升学历,报网络教育怎么样?

阅读排行
推荐阅读
江西网络教育网上报名系统江西远程教育学历联系方式

Copyright © 2008-2017 江西远程教育学历网 All Rights Reserved. manbetx万博ios下载版权所有

网络远程教育  赣ICP备13004756号


×

备注:先完成网上报名,账号为手机号密码为身份证后六位,或者电话咨询客服获取帐号密码。

  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 报考咨询点击这里给我发消息
  • 投诉建议点击这里给我发消息
  • 项目合作点击这里给我发消息